Leap Marketing
Scroll Animation

Om Leap Marketing?

Om oss

Nystartad, Nytänkande Digitalbyrå

Vi startade Leap Marketing, en digitalbyrå, i samband med att vi såg en brist på nytänkande idéer och kreativitet i branschen. Hemsidor, marknadsföringsstrategier och design ser likadant ut vart man än vänder sig. Vi ville skapa en byrå som bryter mönstret och erbjuder något unikt.

På Leap Marketing, en digitalbyrå, är vi passionerade över att hjälpa våra kunder att sticka ut i en konkurrensutsatt marknad. Vi tror på kraften av innovativa lösningar och skräddarsydda strategier som speglar varje kunds unika vision och mål. Vi är kreativa och erfarna  inom olika områden – från grafisk design och digital marknadsföring till innehållsskapande och webbdesign.

Vi strävar efter att ligga steget före trenderna och att ständigt utvecklas för att kunna erbjuda de mest effektiva och engagerande lösningarna. Vår arbetsmetod bygger på en nära samverkan med våra kunder, där vi lyssnar på deras behov, förstår deras utmaningar och tillsammans skapar lösningar som levererar resultat.

Som digitalbyrå kombinerar vi kreativitet med data-driven strategi och kan garantera att våra kunder får både snygg design och mätbara resultat. Vi på Leap Marketing är här för att hjälpa ditt företag att nå nya höjder och skapa en stark, minnesvärd närvaro på marknaden.

Välkommen till Leap Marketing – låt oss tillsammans göra ett avtryck!

Våra Tjänster:

SEO Optimering: För att maximera din synlighet online är SEO optimering ett måste. Vårt team av SEO-experter arbetar noggrant med att analysera och förbättra din webbplats för att säkerställa att den rankar högt på sökmotorer som Google. Vi genomför omfattande sökordsforskning, optimerar ditt innehåll och ser till att din tekniska SEO är på topp. Genom att kontinuerligt övervaka och justera strategin hjälper vi dig att öka din organiska trafik och nå dina affärsmål.

Webbutveckling: En solid webbutvecklingsstrategi är grunden för en framgångsrik online-närvaro. Våra webbutvecklare är experter på att skapa robusta och användarvänliga webbplatser som inte bara ser bra ut, utan också presterar bra. Vi bygger allt från enkla företagswebbplatser till komplexa e-handelsplattformar med avancerade funktioner. Genom att använda de senaste teknikerna och ramverken, säkerställer vi att din webbplats är snabb, säker och lätt att navigera.

E-postmarknadsföring: E-postmarknadsföring är ett kraftfullt verktyg för att bygga och behålla kundrelationer. På Leap Marketing skapar vi skräddarsydda e-postkampanjer som engagerar dina prenumeranter och driver konverteringar. Från nyhetsbrev och produktuppdateringar till specialerbjudanden och automatiserade kampanjer, ser vi till att dina meddelanden når rätt publik vid rätt tidpunkt. Vi analyserar också kampanjens prestanda för att ständigt förbättra och optimera dina resultat.

Grafisk Design: Grafisk design är mer än bara estetik – det är ett verktyg för att kommunicera ditt varumärkes budskap på ett effektivt och engagerande sätt. Våra designers skapar allt från logotyper och visitkort till omfattande varumärkesguider och marknadsföringsmaterial. Vi fokuserar på att utveckla en enhetlig och professionell visuell identitet som stärker ditt varumärke och gör ett bestående intryck på dina kunder.

Genom att kombinera vår expertis inom dessa områden, strävar Leap Marketing efter att erbjuda en helhetslösning för dina digitala behov. Vi är här för att hjälpa dig att inte bara möta, utan också överträffa dina affärsmål i den digitala världen. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan samarbeta och ta ditt företag till nästa nivå.

Vi samarbetar med Oddbird

Vi är stolta över vårt samarbete med Oddbird, Skandinaviens ledande aktör inom alkoholfria viner och mousserande drycker. Vi har haft äran att designa om deras hemsida från grunden, vilket har gett dem en modern och användarvänlig plattform som effektivt speglar deras varumärke och produkter. Utöver webbdesign arbetar vi också nära Oddbird med marknadsföring och SEO-optimering för att säkerställa bästa möjliga resultat och maximera deras synlighet online. Vårt samarbete har bidragit till att stärka Oddbirds digitala närvaro, öka deras kundengagemang och driva organisk trafik till deras webbplats. Tillsammans strävar vi efter att fortsätta bygga deras framgång och nå nya höjder i den konkurrensutsatta marknaden för alkoholfria drycker.

Digitalbyrå